Hoi, wij zijn de landscouts.scouts2

We zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. We vinden het leuk om samen op pad te gaan en spannende dingen en avonturen te beleven. We hebben bijeenkomst op zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:30 uur.

Tijdens de bijeenkomst ondernemen we bij de landscouts allerlei spannende activiteiten, zoals vlotten bouwen, pionieren, hout hakken, vuurtjes bouwen en ga zo maar door. Maar dat is nog lang niet alles: bij de landscouts leer je ook nog van alles over knopen, EHBO, kaart & kompas, routetechnieken en alles over wat je maar in de natuur tegen kan komen.

We gaan ook samen op kamp! Tijdens het zomerkamp slapen we in tenten, die we zelf op hebben gezet. Ook spelen we spellen, maken we wandel- en fietstochten en koken we zelf met ons groepje (de patrouille). Daarnaast hebben we ieder jaar regionale wedstrijden, een kersttocht en ook een aantal weekendkampen. Het zomerkamp is meestal in de eerste wescouts1ek van de grote vakantie.

Het programma kan je zien door boven op agenda te klikken. Wil je meer weten of een keertje komen kijken? Neem dan contact op met de leiding: .

Groetjes,

De leiding