Uitnodiging Opening Overtuin en oproep vrijwilligers voor NLDoet

Aan leden, ouders, vrienden en andere geïnteresseerden,

Voor twee evenementen op dezelfde dag wil ik jullie graag uitnodigen.

Op zaterdag 21 maart doet onze groep mee aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersactiviteit van het Oranjefonds. We hebben een hele lijst met klussen in en om ons clubhuis en in de Overtuin, die elders op de website staat.

Op zaterdag 21 maart starten we om 10:30 uur met de officiële Opening van de Overtuin door de Haagse Wethouder Boudewijn Revis. De Overtuin is een jaar geleden door de gemeente op basis van onze ideeën aangelegd. Onze scoutinggroep onderhoudt deze natuurbelevingstuin en maakt er gebruik van. 

Na de officiële opening gaan we klussen. Ik nodig ouders, vrienden en geïnteresseerden uit om zich aan te melden voor NLdoet. We zoeken vrijwilligers die of binnen het clubhuis willen klussen of buiiten rondom het clubhuis of in de Overtuin. We zoeken speciaal ook nog vrijwilligers die de catering op die dag willen verzorgen. Ga naar website www.nldoet.nl zoek onder postcode 2497GA op 1km afstand naar de klussen van onze groep. Meld je aan op de website.  We klussen de gehele dag, maar het accent is in de ochtend.  Wij zorgen voor een lunch. We stoppen om 16.00 uur. Na afsluiting werkzaamheden en opruimen houden wij om 17:00 uur de NLdoet-afterparty. 

De welpen, land en luchtscouts doen ook mee aan NLdoet. De welpen en scouts starten en sluiten af op hun vaste tijden. De luchtscouts en explorers komen ook om 10:00 uur.  Kom in uniform in verband met (groeps)foto's. Neem evt 'werkkleding' apart mee.

Programma Opening Overtuin en NLdoet op 21 maart 2015

10:00 uur       ontvangst op Clubhuis
10:30 uur       opening van de Overtuin door wethouder Boudewijn Revis
11:00 uur       start werkzaamheden
11:45 uur       koffie pauze
12:00 uur       hervatten werkzaamheden
12:45 uur       afsluiten ochtend werkzaamheden en lunchpauze
13:30 uur       hervatten werkzaamheden
15:00 uur       thee pauze
15:15 uur       hervatten werkzaamheden
16:00 uur       afsluiting NLdoet 

 

Met vriendelijke groet,
Henk Kronenberg, groepssecretaris