Welpen ook op weekendkamp

2015 04 25 19.24.52

Ook de welpen zijn 25 en 26 april op weekendkamp geweest.

Voor de verandering hebben we dit jaar in het eigen clubhuis overnacht.
Op zaterdag begonnen we met wat spelletjes en daarna hebben we een lunchpakketje gemaakt.
Toen zijn we een tocht gaan lopen om verder te werken aan het insigne spoorzoeken waar we vorige week mee begonnen waren. We moesten wel even schuilen voor de regen, maar we konden gelukkig droog onder een carport nog wat spelletjes doen tot de regen was opgehouden.
De route eindigde in de Delftse Hout, waar we het spel Boslinie hebben gespeeld. Dit was erg leuk.
Op de terugweg richting het clubhuis hebben we nog even een ijsje gegeten bij de McDonalds :) dat maak je normaal nooit mee op een kamp
Terug op het clubhuis hebben we nog wat opdrachten gedaan voor de spoorzoeker insigne.
Daarna hebben we onze slaapplek klaargemaakt en Levend Cluedo gedaan.
Als avondeten hadden we kaassoufflés, frikadellen, bitterballen, een salade en TAFELPATAT!!! Dit was erg lekker!
‘s Avonds hebben we 3 potjes weerwolven van wakkerdam gespeeld bij de openhaard en in bed hebben we nog een film gekeken. Na de film hebben we nog heel lang gekeet, tot de leiding boos naar binnen kwam.
Op zondag hebben we lekker ontbeten en weer 2 potjes weerwolven van wakkerdam gedaan. Daarna hebben we de tassen ingepakt.
In de crewroom hebben we het laatste potje weerwolven van wakkerdam gedaan, met warme chocolademelk met slagroom! Toen was het alweer 12 uur en werden we opgehaald.
Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad en wij hopen jullie ook!
Wij willen ook de frituurchefs Bas en David bedanken voor het maken van de patatjes en snacks!

2015 04 25 19.59.43 1