Luchtscouts naar Volkel

IMG 4972Deze week gingen wij (de luchtscouts van de VWP) naar de vliegdag in Volkel. Er was wel een file voor de ingang, maar dat maakte niet uit, want op dat moment kwamen de Red Arrow-vliegtuigen voorbij. Het was een groot spectakel. Eenmaal uit de file kwam er een enorme regenbui, maar die was gelukkig snel over.
Er kwamen natuurlijk veel vliegtuigen langs, waaronder Delta straaljagers, de Red Arrows, Spitfires en Franse formatievliegers. Dat was supercool! Ook waren er simulators waarin het leek alsof je in een straaljager of in één van de Red Arrows zat. Na afloop gingen we heerlijk eten, namelijk hamburgers en frikandellen.
Dit was duidelijk het leukste wat er ooit op deze scouting is gebeurd!

~Tom Borsje

IMG 5118

Om de drukte na afloop te vermijden bakken we traditie getrouw nog hamburgers op de parkeerplaats. Dit jaar bleken de luchtscouts van de groep uit Zeist (Luchtvaargroep Zeist) vlak naast ons te staan. En wat is er dan leuker om samen de hamburgers te bakken!!

Voor meer foto's van de vliegshow klik hier. Mocht je zelf nog leuke foto's gemaakt hebben, mail ze dan!