Nldoet2015

IMG 0250Agelopen zaterdag was het NLDoet. Onze club deed dit ook dit jaar weer mee.  Het kwam goed uit dat het zulk prachtig weer was, want alle activiteiten waren buiten. Met een groep van zo'n vijftien vrijwilligers gingen we de gevel van het clubgebouw te lijf, werd de stoep bij de container aangelegd en werd er gesnoeid en gespit in de Overtuin. Extra bijzonder was de komst van drie studenten van The International School of The Hague. Via hun school hadden ze gehoord van NL Doet en zich bij onze club aangemeld. De schone achtergevel van ons gebouw hebben we vooral aan hen te danken. Dat er een mengelmoesje van Engels en Nederlands moest worden gesproken namen we uiteraard voor lief. Er moest ook bewijs geleverd worden aan school dat ze mee hadden gedaan. Gelukkig konden we ze aan een deelnamecertificaat en foto's helpen. Natuurlijk waren we net zo blij met de inzet van alle andere vrijwilligers. Het was best een uitdaging. Zo moest hoogtevrees worden overwonnen, want de steiger was hoog!  Men werkte zich ook letterlijk in het zweet tijdens het schepwerk voor de stoep en gunde zich nauwelijks iets te eten en drinken. Om half 1 was het werk nog niet af en eigenlijk iedereen wilde en ging nog wel even door.
Hierbij willen we dan ook alle vrijwilligers, waaronder ouders, bestuursleden, overige clubleden en de eerder genoemde studenten, heel erg bedanken voor hun inzet en voor het geweldige werk dat zij verricht hebben.
Wat ons betreft volgend jaar weer en dan een hele dag.

Het klusteam klust overigens het hele jaar door. In april/mei is er weer een klusdag. Iedereen is dan weer van harte welkom om te komen helpen. De exacte datum maken we nog bekend.

20160312 105057 20160312 104602 20160312 104938