Zomerkamp app

Daar zit je dan, zoon/dochter, broer of zus op kamp en jij lekker thuis in de zon of aan het werk. Als je achter een computer zit is het makkelijk. Gewoon even tussendoor op de site kijken of er al een update is vanaf de kampen.

Helaas is het zo dat ook het webteam gewoon aan het werk is. De updats zijn dus niet erg regelmatig. Soms hebben we al wel nieuws van de speltakken en kunnen we het nog even niet plaatsen maar meestal is natuurlijk de leiding erg druk en kunnen ze geen updates sturen.

Om er voor te zorgen dat je wel aan je werk kunt of toch even in de zon kan zitten zonder elke keer naar binnen te moeten hebben wijde Scoutingvwp app omgetoverd tot de Scoutingvwp zomerkamp app. Via de app kan je zien of er al berichtjes zijn voor de speltakken. Ook kun je de foto's van de kampen bekijken (de eerste keer wel even inloggen).

De app is nog niet helemaal perfect maar voor dit moment zeker wel erg handig.

Download de app voor

Apple

Android
Voeg vervolgens onze groep toe (Den Haag, Scoutinggroep Van Weerden Poelman) en je kunt ons nu ook gewoon vanaf je smartphone volgen.

TIP: geef in de instellingen even aan waarvan je de berichten wilt ontvangen. Deze berichten sturen wij alleen bij belangrijk nieuws dus niet bij elke update.