Platina Klinker

Maandagmiddag 18 december heeft de groep de de hoofdprijs van de Platina Klinker uit handen van wethouder Boudewijn Revis ontvangen.

Met het Gulden Klinker project probeert gemeente Den Haag haar burgers te stimuleren om samen actie te ondernemen om hun omgeving schoner, veiliger of prettiger te maken. In 2012 is onze groep genomineerd voor de Gulden Klinker. Op 26 september 2013 heeft Wethouder Revis de klinker in het voetpad naar het clubhuis ter hoogte van de vlaggenmast ingestraat. Als je 4 jaar of langer een Gulden Klinker hebt kan je de Platina Klinker aanvragen. Dat hebben wij ook gedaan en wij waren voor de Gulden Klinker bijeenkomst op 18 december genomineerd met 2 andere kandidaten.

Bij de aanvraag is een verslag meegestuurd dat je hier kan downloaden.

De uitreiking van de Platina Klinker is met een waardebon van € 2.250,- gedaan. Dit bedrag moeten we besteden aan een "buurt gerichte investering in een schone en veilige omgeving waar iedereen in de omgeving plezier van heeft. De komende tijd gaan we de ideeën inventariseren. Ook zoeken we mensen die de mee willen helpen om de omgeving van ons clubhuis schoon en veilig te houden. Te denken valt een groenonderhoud, tuinieren in de Overtuin. We starten op zaterdag 6 januari 2018 met het wilgenknotten voor de hekwerken en de wilgentunnel. Aanmelden: