Rabobank ClubKasCampagne

Stem op Scoutinggroep Van Weerden Poelman, en laat uw stem niet verloren gaan!!

Na de succesvolle deelname aan de Rabobank ClubKasCampagne in 2015 en 2016 doet de VWP dit jaar ook weer mee. Iedereen uit de regio Den Haag die een Rabo-rekening heeft kan dan een stem uit brengen en die stem is dan natuurlijk voor de VWP. Het aantal stemmen dat de VWP krijgt, bepaalt het bedrag dat naar de clubkas van de VWP gaat! Hopelijk weten we dit jaar het resultaat van de vorige jaren (€ 675 en € 795) te overtreffen.

Er kan gestemd worden van maandag 5 februari tot en met zondag 25 februari 2018.

Hoe werkt het precies

Onlangs hebben alle Rabo-rekeninghouders en Rabo-leden een email van de Rabo-bank ontvangen met daarin een unieke inlogcode waarmee gestemd kan worden via de volgende website:

Iedere Rabo-rekeninghouder krijgt 3 stemmen en Rabo-leden zelfs 5. Daarnaast mogen Rabo-leden een dubbele stem uitbrengen waardoor ze zelfs twee keer op de VWP kunnen stemmen. Laat geen stem voor de VWP verloren gaan en vergeet daarom niet om uw stem uit te brengen.

Verder het verzoek, om familieleden en bekenden uit de regio Den Haag die ook een Rabo-rekening hebben, te vragen om ook op de VWP te stemmen!!

De uitslag wordt op donderdag 15 maart bekend gemaakt.