Stukjes van de Welpen

Lieve papa’s en mama’s

Vanochtend werden we wakker gemaakt door Rick, dat is het vriendje van Tamara. Hij zit in het leger. We werden geschminkt en moesten opdrukken en paardje rijden. Daarna moesten we wandelschoenen aan trekken en we gingen levend cluedo doen. ‘s Middags gingen we kaartjes schijven en sturen naar de papa’s en de mama’s. Daarna gingen we de slang voor Mr.x maken, hij is heel erg lang geworden. Toen kwamen de landscouts om een nachtje te logeren. In de avond deden we het dierengeluidenspel. Josje en Emilie hadden gewonnen. Toen gingen we lekker slapen.

Groetjes Josje, Rosanne en Roald

Lieve papa’s en mama’s

We gingen met de trein naar dierentuin Amersfoort we waren op zoek naar Kaa de slang van jungle book.
We hebben patat gegeten, toen begon de speurtocht we moesten de antwoorden beantwoorden. Toen gingen we een ijsje eten. Toen mochten we vrij rondlopen door de dierentuin.
Emma vond de apen en het dino-bos het leukste. Mirte vond de giraf (dat is haar lievelingsdier) en de olifanten het leukste. Menno vond de schorpioenen en de slangen het leukste, hij vond het alleen jammer dat de vogelspin in het hokje zat en hij hem daarom niet kon zien.
We zijn ook nog even in de speeltuin geweest. Daar waren schommels en een soort draaimolen. Dat was erg leuk.
Als laatste zijn we in het treintje door het park gegaan.
We gingen met de trein terug naar het gebouw. In de trein mocht Emilie het volgende station omroepen. Met het overstappen hadden we de volgende trein gemist omdat het druk was en de eerste trein in de file stond.
’s Avonds aten we hamburgers met sla en tomaatjes. En daarna hebben we levend stratego jungle book versie gedaan.

Groetjes Menno, Emma en Mirte

Lieve papa’s en mama’s

Vandaag is onze laatste dag. We wilde vandaag naar de speeltuin gaan maar dat ging niet omdat het te hard regende. Toen zijn we terug gegaan en hebben we de kop en staart van de wc-rollenslang gemaakt.
Met de lunch werd de winnaar van de corvee bekend gemaakt. Dat was het nest dat het beste mee deed met corvee, met snelheid, netheid en gezelligheid. Gaby hield de hele week punten bij en vandaag maakte ze de winnaars bekend. De winnaars waren:……………… Iedereen! Want iedereen had gezellig meegedaan en zijn best gedaan. De prijs was een broodje knakworst als lunch. Dat was erg lekker, alleen als je de mayonaise erop deed was het net of je een scheetje liet.
 Vanmiddag gaan we oefenen voor de bonte avond. Je mag toneelspelen, moppenronden, dansen en zingen.
Vanavond gaan we pizza van het kampvuur eten. Nu nog duimen voor droog weer!

Groetjes Quinten en Crispijn