Luchtscouts zien ze vliegen

Hallo allemaal,

Gister is het weer een leuke dag geweest. Het weer zat mee want het was lekker droog. Na het ontbijt is er een kort buskruit spel gespeeld. Daarna hebben we geluncht om na de lunch het verschrikkelijke moord spel te spelen.  Op het terrein was de moordlocatie te vinden en zaten Bas, Maarten, Jim en Misha in het bos waar informatie te vinden was over de dader, het moordwapen en de moordlocatie. Uiteindelijk was het Stan die als eerste bij Crystel de juiste oplossing wist te vertellen. Jeroen had een verschrikkelijke moord gepleegd onder de douche bij leidersveld 1 met een hakbijl. Na het moordspel hebben de luchtscouts in hun bemanning vuur gemaakt. Om daarna weer in hun bemanning te gaan koken. We hebben gister een rustige avond bij het kampvuur gehad waar we het spel Weerwolven van Wakkerdam gespeeld. Iedereen was een beetje moe dus hebben we de scouts vroeg naar bed gestuurd. De oudste van de groep Plinio,Max R, Christiaan en Rogier zijn er om 00.00 uit getrokken om ongeveer 5 kilometer verder gedropt te worden voor een nachtelijke wandeling. Jim en Bas zijn wakker gebleven om op de groep te letten die aan het lopen waren en ze direct het bedje weer in te sturen na aankomst op het terrein.
Vanmorgen hadden ze een beetje moeite met opstaan want om 08.00 werden ze weer wakker gemaakt. We moesten namelijk om 09.45 in de auto zitten voor de activiteit van vandaag. En in de ochtend moesten we ook nog het toiletgebouw schoonmaken. Vanavond doen we dat ook weer.
In 2 groepen zijn de scouts geblinddoekt naar Salland gereden waar we gingen zweefvliegen. Het wachten op elkaar duurde het langst maar ze vonden het allemaal super leuk om te doen. Tijdens de lunch hebben we hamburgers gebakken en omdat iedereen een beetje moe is hebben we een makkelijke maaltijd voor vanavond klaar liggen. Lekker makkelijk pannenkoeken. Morgen gaan we een aantal verschillende activiteiten doen, waar de scouts zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. Als het meezit dan zullen we morgenavond nog wat foto’s en een verhaal met onze activiteiten online proberen te zetten.

Fijne avond allemaal en we zien jullie woensdag!!!

Voor de foto's klik hier