Laatste berichtje luchtscouts

Hallo allemaal,

Een stukje van de laatste avond/dag hier in Ommen. Vandaag hebben we de weersverwachtingen eens bekeken en helaas is de voorspelling niet zo goed. We hebben al een gedeelte van de spullen ingepakt nu het nog droog was. Verder hebben de luchtscouts petfles raketten afgeschoten. Toen was het alweer bijna tijd voor de laatste keer avondeten. Vandaag hebben we ervoor gekozen om voor se scouts te koken. Op het menu, vlees van de BBQ met zelf gebakken frietjes, salade en stokbrood. De scouts moesten even zuchten toen ze hoorde dat ze echt salade moesten komen halen. Na het eten hebben ze gezamenlijk afgewassen en zijn ze nu druk bezig om iets voor de bonte avond voor te bereiden. Helaas heb ik nog geen foto's maar die worden tijdens de bonte avond zeker gemaakt.

Morgen om 14.00 dan zit het zomerkamp Ommen 2013 er weer op en keren wij allen weer huiswaarts. Wij vonden het tot nu toe een zeer geslaagd kamp.

Tot snel allemaal groetjes uit een winderig Ommen