Gouden Klinker

Uitnodiging aan leden, ouders en vrgoudenklinkerienden voor de uitreiking van de Gulden Klinker.

Het openbare terrein bij het verenigingsgebouw wordt al sedert 1999 door ons onderhouden en schoon gehouden. Voor onze inspanningen worden wij nu beloond met de Gulden Klinker.

Het evenement vindt plaats voor ons clubhuis aan het ILSY-plantsoen 9
Op donderdag 26 september  om 16.00 uur krijgt onze scoutinggroep van Wethouder Boudewijn Revis de Gulden Klinker en ontvangen wij bijhorende cheque ter waarde van 1000 euro. Boudewijn Revis is ook voorzitter van Scouting Nederland, dat maakt deze plechtigheid wel heel speciaal.

Het programma:
16.00    uur        Ontvangst genodigden en welkomstwoord
16.05    uur        Speech Boudewijn Revis, gevolgd door uitreiking cheque
16.10    uur        Instraten Gulden Klinker Boudewijn samen met leden van de scouting
16.25    uur        Dankwoord Henk Kronenberg namens de scouting
16.30 uur         Afsluiting met hapje en drankje

Wij ontvangen een waardebon van € 1000, die geheel ten goede zal komen om de activiteiten voort te zetten. We hebben daar al mooie plannen voor: Het ILSY-bosje, een natuur, ontdekking en speelbos aan de overkant van gebouw aan het ILSY-plantsoen.

De Gulden Klinker wordt aan bewonersgroepen verstrekt die op positieve wijze zich hebben ingezet voor hun woonomgeving.  Ook andere groepen, zoals scouting kunnen een Gulden Klinker uitgereikt krijgen.  We zijn vorig jaar al genomineerd. In de hal van ons clubhuis hangt de nominatie.

We maken er gezellig feestje en wij verwachten dan ook veel mensen. We krijgen niet iedere dag een Gulden Klinker. Kom dus allen.

We moeten die middag wel enkele voorbereidingen treffen. Leden en/of ouders die op donderdagmiddag vanaf ca 14.30 uur mee willen helpen met de voorbereidingen (bv. zelf hapjes maken, verzorging aankleding ed) kunnen zich aanmelden bij Henk Kronenberg ().

Komt allen op donderdagmiddag 26 september om 15.50 uur voor uitreiking Gulden Klinker. Leden trek (voor de foto) je Scoutfit aan.