Grote winterschoonmaak op zaterdag 11 januari

Na de Kerstdagen heeft de leiding al een begin gemaakt met de grote winter schoonmaak van het clubhuis. De berging is opgeruimd en de vloer is geboend.
Op zaterdag 11 januari willen we de overige ruimten in het clubhuis aanpakken. Grote schoonmaak houdt in dat we juist die plekjes schoonmaken die bij de dagelijkse schoonmaak worden overgeslagen. We vinden dat de leiding niet alles zelf hoeft te doen en vragen daarom de hulp van ouders en oudere jeugdleden die een handje willen meehelpen. Grondig zuigen en stoffen, spinrag verwijderen, deurposten poetsen en ventilatieroosters reinigen. Ook ramen lappen, toiletten en keuken poetsen. We beschikken over enkele schoonmaak middelen, (één stofzuiger is onlangs overleden) maar voor iedereen hebben we niet genoeg.
Neem als je komt helpen zelf zoveel mogelijke spullen mee. We starten om 11.00 uur en wij verzorgen broodjes bij de lunch. Om 16.00 uur is de borrel voor degenen die hebben geholpen. Aanmelden via: