Scoutiviteit

scoutiviteit1

Afgelopen weekend is een groot deel van de leiding naar de Scoutiviteit geweest. Ze hebben daar een lang weekend (vri-zo) workshops en masterclasses gevolgd.
Zo hebben Bas(luchtscouts) en Saskia(welpen) bijvoorbeeld een workshop "koken voor hongerige monden" gevolgd. Dus welpen en luchtscouts, wij zouden om resultaten vragen.
Is Wouter (landscouts) bezig geweest met de cursus "Bos vol hindernissen". Heeft Kevin (landscouts) de workshop 1001 kampvuren gedaan. En is Rein (luchtscouts) naar de masterclass "Denk Groot" geweest om ideeen te krijgen voor het 70 jarig jubileum van de groep volgend jaar. Brian (explorers) vroeg zich af hoe hij het nog een jaar kon overleven bij zijn explo's en volgde de cursus "How to survive explorers".

Ook was de groep zelf aanwezig met een workshop op de zondag. Henk en Rob gaven de training "creatief met lucht".

Bovenstaande trainingen en workshops zijn slecht een slectie van wat de leiding allemaal heeft gedaan. Ben je benieuwd naar de rest? Vraag het ze!