Landscouts op kamp

Dat een upgrade ook op kamp mogelijk is bewijst de landscoutleiding dit weekend wel. In plaats van te kamperen op het Scoutcentrum Rotterdam overnachten de scouts in blokhutten die op het kampterrein aanwezig zijn.

Tim schrijft:IMAG0470

Na gisteren aan gekomen te zijn op het scoutscentrum Rotterdam. Werden er twee patrouilles gemaakt. Ik zit in de linker patrouille. Omdat het wel heel slecht weer was, mochten we gelukkig in een blokhutje slapen met zijn allen. Na onze spullen daar neer gelegd te hebben gingen we het smokkelspel spelen. Beide groepen hadden vals gespeeld, daarna hebben we nog warme chocolademelk gedronken bij het kampvuur. Toen gingen we naar onze blokhut, waar we nog lang niet gingen slapen en toen kwam Saskia. Saskia vertelde dat ze moest werken maar gelukkig was ze er nu wel.
In de blokhut hebben we elkaar nog spookverhalen vertelt voor we echt gingen slapen. Vanmorgen werden we veel te vroeg wakker volgens de leiding. Helaas regende het toen. Gelukkig staat er een witte grote tent waarin we konden ontbijten en nu dasringen aan het maken zijn. Wat we verder gaan doen zegt de leiding nooit dus dat zien we wel.

Groetjes namens de groep, Tim.

IMAG0476  IMG-20140510-WA0000 IMAG0475