Website vernieuwd

Zoals je misschien al gemerkt heeft is de website van de Van Weerden Poelmangroep helemaal vernieuwd. Met deze prachtige site willen wij je de komende jaren laten zien wat er allemaal gebeurd bij onze groep.

Dankzij de nieuwe site kunnen wij je makkelijker op de hoogte houden. Op de site zijn vele extra’s te vinden, zoals de foto’s van bijeenkomsten en kampen. Maar ook vindt je er mededelingen van de begeleiding en een digitale versie van de verstuurde brieven.

Omdat de informatie die op de site staat nu persoonlijker is, hebben we gezorgd voor een persoonlijkere toegang. Zo kan je nu inloggen op de site. Eenmaal ingelogd verschijnt er bij je speltak een “extra” menu.

Om bij de gegevens te komen heeft u dus een inlogaccount nodig. Dit inlogaccount kunt je zelf aanmaken door onder het linkermenu op de knop ‘registreren’ te drukken. Je krijgt dan een mail met een bevestigingslink. Bij het aanmaken van het inlogaccount maakt u gebruik van de gegevens zoals wij die van u hebben.

In de email die u afgelopen week heeft ontvangen staan de gegevens die u nodig heeft bij het aanmaken van een account. Gegevens kwijt of geen email gehad? Mail ons op