Iscout 2015

Iscout 2015 Team

Zaterdag avond 7maart vond het jaarlijkse Iscout evenement weer plaats. Ik ben kort getuigen geweest van de Iscout activiteiten bij ons in het gebouw. Het organisatiecomité bij ons op de club had het weer zeer professioneel aangepakt. Het gebouw leek wel het zenuwcentrum van een of andere militaire operatie. Ook de hectiek was vergelijkbaar. Het was ook hartverwarmend om te mogen meemaken hoe iedereen zich inspande om het dit jaar gestelde doel, hoger eindigen dan de vorige keer, te bereiken.

Het spel duurde van 19.00 tot 23.00 uur en gelukkig ging dit jaar de Iscoutserver niet “plat” en kon het spel helemaal worden uitgespeeld. Vanaf 23.00 uur moest nog ongeveer een uur op de uitslag worden gewacht. Maar uiteindelijk kwam het verlossende woord: Scoutinggroep Van Weerden Poelman was als 37 van de 257 deelnemers geëindigd. Een fantastische prestatie en DAARMEE WAS HET DOEL BEREIKT.

Het bestuur wil alle deelnemers feliciteren met dit mooie resultaat en vooral het organisatiecomité bedanken voor de soepele uitvoering van deze avond.

Hans