Ieder lid van de Van Weerden Poelman betaalt evenveel contributie. Voor het huidige seizoen is de contributie voor de welpen, landscouts, luchtscouts, explorers en astronauten, €37,50 per kwartaal. De Roverscouts en de Plus-scouts hebben maar één keer in de maand bijeenkomst daarom betalen zij €50,- per jaar. De betaling vind plaats via een automatische incasso. Eenmalig vragen wij een inschrijfbedrag. Voor deelname aan kampen en excursies worden aparte bijdragen gevraagd. Dit wordt allemaal geregeld door de penningmeester. Bij de penningmeester kun je terecht met al je vragen met betrekking tot de contributie.

Hij is te bereiken via 06-26160773

Ooievaarspas
ooievaarspasDe Van Weerden Poelmangroep is aanbieder van de ooievaarspas. Leden die recht hebben op een ooievaarspas krijgen 50% korting op de contributie.

Over het gebruik van de ooievaarspas en Stichting Leergeld is een brief opgesteld voor de leden van onze groep.

Kampgeld
De kampen staan financieel los van de contributie. Rond januari ontvangen onze leden een brief over het zomerkamp. Tijdens het zomerkamp gaan de kinderen ongeveer zeven dagen (welpen) tot tien dagen (landscouts, luchtscouts en explorers) op kamp.Ook voor de betaling van het kampgeld wordt een automatische incasso gebruikt.